- Home
- >
- Dinerkaart
Dinerkaart
Tijdens diner kunt u zelf uw eigen 3 gangen menu samenstellen van de kaart voor een vaste prijs.
Keuzemenu’s
-
3 gangen menu naar keuze€ 37,50Uw eigen 3 gangen menu samenstellen voor een vaste prijs
-
À la Carte
Appetizers
-
Huisgemaakt brood van Groningse tarwe€ 8,50Geserveerd met opgeklopte roomboter en grof zeezout
-
Hojiblanca Olijven€ 6,50Gemarineerd in verse rode peper, koriander en knoflook
Voorgerechten
-
Coquilles Saint-Jacques€10.50Gebakken coquille met een crème van bospeen, Hollandse garnalen en kreeftensaus
-
Groen Bisque€8.50Langoustine bisque afgemaakt met cognac, zure room en Hollandse garnaaltjes
-
Burratta Caprese (V)€9.50‘Groningse’ burrata bol uit Zevenhuizen met tomaten mix, pesto, olijfolie, basilicum 12 jarige balsamico en huisgemaakte focaccia van zongedroogde tomaat
-
Polenta & Ei (V)€ 9,50Krokante mais polenta met gekookte eitjes met een truffel crème en Borage cress
-
Vispalet€10,50Proeverij van verschillende bereidingen van vis of schaal, schelpdieren
-
Gua Bao€ 9,50Gestoomd broodje met krokante Pekingeend, Hoisin-saus, prei en zoet zure komkommer
-
Trio van ‘Gronings’ Rund€ 10,50Tartaar van Groningse weiderund met peterselie creme; bitterbal van ‘Groningse’ droge worst met truffelmayonaise; carpaccio van gerookte ribeye met brander mayonaise en Amsterdamse uitjes
-
Black Angus Carpaccio€ 10,00Dungesneden Black Angus beef met truffelmayonaise, pijnboompitten, rucola en Parmezaanse kaas
-
Proeverij voorgerechten€ 12,00Proeverij van verschillende voorgerechten om samen te delen (vanaf 2 personen | meerprijs menu €2,50 p.p.)
Hoofdgerechten
-
Vegan Chicken pokebowl (V)€18,50Met lauw warme sushi rijst , wakamé, mais, edamame bonen, komkommer, cherry tomaten, krokante uitjes en siracha-mayonaise
-
Pappardelle Ai Funghi (V)€ 19,50Met gegrilde Eryngii paddestoel, knoflook, peterselie, Parmezaan en room
-
Catch of the Day€ 20,50Dagelijks serveren wij een verse ‘vangst van de dag’ waarvan de bereiding en per vissoort verschilt
-
Kabeljauwfilet€22.50Met in room gestoofde prei, haring kaviaar en saus van de vadouvan
-
Rib-Roast van ‘Livar’ kloostervarken€ 23,50Gemarineerde varkensrib in rozemarijn en tijm met een jus van Grand Marnier
-
Kalfswang€ 23,50Gestoofde kalfswang met parel couscous van groene kruiden en macadamia
-
Runderhaas€ 25,50Twee medaillon van runderhaas met beukenzwam, honing-tomaten en bearnaisesaus
-
Runder Rib-Eye – 200 Gram€ 27,50Met chimichurri, gekonfijte Roseval aardappel en kalfsjus (meerprijs menu €4,50)
Nagerechten
-
Eton Mess€8.50Met vers fruit, merengue, opgeklopte vanille mascarpone en kokos granola yoghurt ijs
-
Ijspalet€8.503 soorten room & sorbetijs met croutons van suikerbrood
-
Bosvruchten Bavarois€9,50Met een espuma van passievrucht en TONY chocolonely witte chocolade frambozen ijs
-
Panna cota van Mango€ 9,50Met gegrilde verse ananas en sorbetijs van bloedsinaasappel
-
Moulleux van Witte Chocolade€ 9,50Met een macaron van lavendel , viooltjes, gel van lavendel en sorbetijs van bosvruchten
-
Trio Chocolade€ 9,503 verschillende bereidingen van chocolade; Brownie van pure chocolade en noten, Luchtige chocolade mousse van ‘Tia Maria’ en sorbet van pure chocolade
-
Kaasplankje & Dadels€ 10,00Selectie van onze 3 favoriete kazen met kletzenbrood, vijgenjam en dadels
-
Grand Dessert€ 11,50Een proeverij van 5 verschillende dessertgerechten (meerprijs menu €2,50)