Reserveren bij Groen

Restaurant & Brasserie Groen

Borrrels, feesten & grote lunches/diners

Heeft u iets speciaals te vieren? Kom dan naar Restaurant & Brasserie Groen. Ook voor borrels, feesten en grote diners weten steeds meer mensen hun weg naar ons te vinden. En dat is niet zonder reden. Door de sfeervolle inrichting en het feit dat we maar liefst vier verschillende levels hebben, is Restaurant & Brasserie Groen een regelrechte ‘ontmoetingsplek in het kwadraat’.  De verschillende verdiepingen zorgen voor veel interactie tussen de gasten die de sfeer van elke borrel, feest of groot diner bijzonder en zeer gezellig maakt.

Borrels

Restaurant & Brasserie Groen is de perfecte plek voor elke afstudeer-, promotie- of verjaardagsborrel. Door de uitgekiende combinatie van hapjes, drankjes en muziek wordt je feest bij Restaurant & Brasserie Groen een onvergetelijke ervaring. Uiteraard kan je feest ook gecombineerd worden met een heerlijk diner of een uitgebreid en smakelijk buffet. We hebben ruimte voor maximaal 100 personen. Bel of mail ons en we vertellen u alles over de uitgebreide mogelijkheden

Grote lunches/diners

Er zijn momenten in het leven, zoals een verjaardag, een bruiloft of een pensionering, die je met dierbaren wilt vieren door samen sfeervol te lunchen of te dineren. Ook voor grote lunches & diners (vanaf 15 personen) ben je van harte welkom bij Restaurant & Brasserie Groen! Samen met u maken we rake keuzes zodat uw lunch of diner geheid een succes wordt.

Voor groepen met meer dan 10 personen hanteren wij een speciaal groepsmenu voor 37,50 p.p.  Met eventuele vegetariërs, allergieën en diëten houden wij graag rekening, wel dienen wij dit op voorhand te vernemen.

Klik hieronder om het groepsmenu te bekijken. Voor meer informatie over de groepsarrangementen en mogelijkheden kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee!