Restaurant & Brasserie Groen

Welkom bij Restaurant & Brasserie Groen

De naam “Groen” is geboren uit onze voorliefde en passie om met zo veel mogelijk biologische- en streekproducten te werken. Elk seizoen heeft zijn charmes, dit proeft en ziet u terug op uw bord.
Kom in de middaguren gezellig langs voor een heerlijke warme kop fairtrade koffie, gepaard met een stuk huisgemaakt gebak. Of geniet van één van onze vele luxe belegde broodjes op ons terras.

Wanneer de avond valt, tovert onze brasserie zich langzaam om in een restaurant waar iedereen mag genieten van onze smaakvolle gerechten omringt in een sfeervolle ambiance.
Reserveer en beoordeel zelf of dit verborgen pareltje van de stad u kan verrassen!

Lunch en Diner in Groningen

Voor in de middaguren hebben we een uitgebreide en gevarieerde lunchkaart met verschillende broodjes, salades, soepen en plates. Vanaf 17:00 kunt u ook heerlijk en gezellig dineren bij Restaurant & Brasserie Groen.

Hierbij bieden wij u een gevarieerde dinerkaart aan waarbij u zelf een 3 gangenmenu kunt samenstellen voor €39,50. Op donderdag, vrijdag en zaterdag is het vaak gezellig druk bij Restaurant & Brasserie Groen. Om zeker te zijn van een tafel raden wij u aan om te reserveren. Graag verwelkomen wij u bij Restaurant & Brasserie Groen!