Brasserie Groen

Nieuws


Nieuwe Lentekaart vanaf 17 maart

Geplaatst op

De lente komt eraan en daarom vernieuwen wij onze dinerkaart met ingang van donderdag 17 maart 2016. Er zijn vele nieuwe creaties bijgekomen gebaseerd op het voorjaarsseizoen, zoals verfrissende salades, schelvisfilet, lams rump en fruitige desserts.

Met de invoering van de nieuwe dinerkaart is het concept van de keuzemenu’s uiteraard niet veranderd. Zo heeft u nog steeds de mogelijkheid om uw eigen 3 gangen menu samen te stellen voor een vaste prijs van €27,50. Verder heeft u ook nog de mogelijkheid voor het 4 gangen all-inclusive arrangement voor €42,50, waarbij naast een 4 gangen menu ook vrij kunt drinken tijdens diner (inclusief koffie of thee na dessert).

Benieuwd naar de volledige nieuwe dinerkaart? Bekijk hier de dinerkaart!  

Graag verwelkomen wij u snel bij Restaurant & Brasserie Groen! 

Valentijnsmenu

Geplaatst op

Verras uw Valentijn op zondag 14 februari en kom samen romantisch dineren bij Restaurant & Brasserie Groen. Naast de reguliere dinerkaart serveren we een speciaal Valentijnsmenu die met liefde is samengesteld. Het Valentijnsmenu bestaat uit verschillende gangen met proeverijen waarbij u samen met uw Valentijn verschillende gerechten kunt delen en proeven.

Tijdig reserveren is aanbevolen (o.v.v. ‘Valentijnsmenu’). Dit kan online of telefonisch via 050 – 3113962.

 

Glaasje liefdesbubbels met amuse

Starters to Share
Een proeverij van verschillende voorgerechten om samen te delen

Surf & Turf
Gegrilde Black Angus ossenhaas geserveerd in eigen jus op een nestje
van pappardelle, truffel en oesterzwam
&
Gemarineerde Black Tiger gamba’s met saus van hollandaise en champagne

Grand Dessert de L’Amour
Een proeverij van verschillende huisgemaakte dessertgerechten
om samen te delen

€ 37,50 per persoon

Kerstdagen

Geplaatst op

Het team van Restaurant & Brasserie Groen wenst alle gasten fijne feestdagen en de beste culinaire wensen voor 2016!

Gewijzigde openingstijden:
We zijn eerste en tweede kerstdag geopend vanaf 17:00.
Op beide kerstdagen zijn wij voor we voor de lunch gesloten.

IENS Dinerdagen – 25 sep t/m 4 okt

Geplaatst op

Van 25 september tot en met 4 oktober kunt u weer genieten van de IENS dinerdagen bij Restaurant & Brasserie Groen. Tijdens deze dagen zullen wij een heerlijk 3 gangen keuzemenu (inclusief amuse) serveren voor een prijs van € 25,- 

U begint met een amuse vooraf, waarna uzelf uw eigen 3 gangen keuze (voor-,
hoofd- en nagerecht) kunt samenstellen. 

Reserveren kan online via deze link en vervolgens bij opmerkingen/bijzonderheden “IENS Dinerdagen” te vermelden.
U kunt ook telefonisch reserveren (050 – 3113962) onder vermelding van IENS Dinerdagen.

restaurants-facebook classic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gezocht: Zelfstandige afwasser voor 2-3 avonden

Geplaatst op

Restaurant & Brasserie Groen is op zoek naar een (ervaren) zelfstandige afwasser voor 2-3 avonden in de week.

Als afwasser ben je verantwoordelijk voor het afwassen van serviesgoed, borden en bestek met behulp van een automatische spoelmachine.

Als afwasser moet je voldoen aan de volgende eisen:
– Je bent echt een aanpakker en stressbestendig
– Je bent maximaal 20 jaar
– Je woont in Groningen of omgeving

Wij bieden:
– Een salaris conform de horeca CAO
– Start van de functie: per direct
– Vaste werktijden in de week (2-3 avonden in de week)

Solliciteren?
Stuur je motivatiebrief en CV naar:
Restaurant & Brasserie Groen
info@brasseriegroen.nl
t.a.v. Michel Wu

Openingstijden kerstdagen

Geplaatst op

We zijn eerste en tweede kerstdag geopend vanaf 17:00.
Op beide kerstdagen zijn wij voor we voor de lunch gesloten. 

Kerstmenu 2014

Geplaatst op

Het kerstmenu van dit jaar is bekend!

Dit  jaar kunt u kiezen uit een 3 gangen of een 4 gangen kerstmenu (eventueel met een bijpassende wijnarrangement).

3 gangen kerstmenu: €34,50
4 gangen kerstmenu: €39,50

Klik hier om de kerstmenu te bekijken.

Wij zijn beide kerstdagen geopend vanaf 17:00. Tijdig reserveren is aanbevolen! 

Vernieuwde dinerkaart met winterse gerechten

Geplaatst op

Restaurant & Brasserie Groen voert vanaf donderdag 30 oktober een vernieuwde dinerkaart met winterse gerechten! 

Deze is wederom met veel zorg en smaak samengesteld door onze chef-kok Michel en zijn keukenbrigade. Met de komst van het koude weer is het tijd voor nieuwe, verrassende winterse- en wild gerechten. Hierbij valt te denken aan onder andere een gebakken wildzwijnhaas met gepofte meiraapjes of een heerlijk zacht gestoofde kalfssukade. 

Bent u nieuwsgierig naar onze overige gerechten? Bekijk onze winterkaart hier of schuif gezellig bij ons aan! 

 

IENS Dinerdagen

Geplaatst op

Van 26 september t/m 5 oktober kunt u weer genieten van de IENS dinerdagen bij Restaurant & Brasserie Groen. Tijdens deze dagen zullen wij een heerlijk drie gangenmenu serveren voor een zacht prijsje van € 20,- p.p. Hiervoor hebben we een speciaal IENS menu samengesteld die u hier kunt vinden. 

 

Online reserveren kan via deze link en vervolgens kunt u de aanbieding toevoegen.
U kunt ook telefonisch reserveren (050 – 3113962) onder vermelding van IENS Dinerdagen. 

 

Verse mosselen

Geplaatst op

Het mosselseizoen is dit jaar weer begonnen in midden juli. Daarom zullen wij de hele zomer lang heerlijke verse mosselen serveren rechtstreeks vanuit het Zeeuwse drop Yerseke. De mosselen worden bereid met wortel, ui en witte wijn en worden geserveerd met frieten en verse salade.

Dit complete gerecht serveren wij voor €16,50 en is bovendien ook te bestellen i.c.m. een 3 gangen en/of all-in menu. 

2013-08-24 19.50.25

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« Vorige paginaVolgende pagina »