Brasserie Groen

Over ons


Welkom bij Restaurant & Brasserie Groen

Bij Restaurant & Brasserie Groen draait alles om puur, eerlijk en gezond lunchen & dineren
voor een vriendelijke prijs. Onze keuken is herkenbaar door het gebruik van biologische- en streekproducten met invloeden van diverse windstreken. Daarbij worden alle gerechten uitsluitend huisgemaakt en bereid met verse ingrediënten. Bij het samenstellen van de menukaart wordt er rekening gehouden met de verschillende seizoenen.

Restaurant & Brasserie Groen is centraal gelegen in de fraaie binnenstad van Groningen. Het is gevestigd in een prachtig monumentaal pand met vier verdiepingen met grote ramen, sfeervolle verlichting en heerlijke zitbanken. Bovendien heeft Restaurant & Brasserie Groen in de zomermaanden een gezellig terras aan de voorzijde van het pand.

Lunch en Diner in Groningen

Voor in de middaguren hebben we een uitgebreide en gevarieerde lunchkaart met verschillende broodjes, salades, soepen en plates. Vanaf 17:00 kunt u ook heerlijk en gezellig dineren bij Restaurant & Brasserie Groen. Hierbij bieden wij u een gevarieerde dinerkaart aan waarbij u zelf een 3 gangenmenu kunt samenstellen voor €34,50.

Op donderdag, vrijdag en zaterdag is het vaak gezellig druk bij Restaurant & Brasserie Groen. Om zeker te zijn van een tafel raden wij u aan om te reserveren.

Graag verwelkomen wij u bij Restaurant & Brasserie Groen!