Daar is hij dan eindelijk, onze vernieuwde website. Onze vorige website was behoorlijk verouderd door de aantal jaren heen. Na een lange ontwikkelperiode zijn we eindelijk tevreden over het nieuwe ontwerp en hebben we besloten om de nieuwe website te lanceren. Met trots presenteren we u onze nieuwe website.

De vernieuwde website is een stuk gebruiksvriendelijker en overzichtelijker geworden. Zoals u van ons gewend was, kunt nu via de website gemakkelijk de huidige menukaarten raadplegen. Verder kunt u ook snel en gemakkelijk een online reservering plaatsen. Verder zullen we regelmatig nieuwtjes posten zodat u altijd “up-to-date” bent van de laatste gebeurtenissen bij Restaurant & Brasserie Groen. Dit kunnen bijvoorbeeld nieuwe seizoensgerechten of menukaarten zijn, maar ook promotie acties of kortingen.

Omdat mobiele apparaten (smartphones en tablets) meer en meer in opkomst zijn, hebben we daar rekening mee gehouden met de bouwen van de website. Daardoor is de website is ook goed toegankelijk voor mobiele apparaten omdat de pagina’s automatisch worden mee geschaald met uw apparaat.